Your own personal online magazine

Zoek jij een bijzonder cadeau en/of uniek aandenken aan een voor jou zo bijzondere dag of gebeurtenis? Dan is het MeMossa Magazine echt iets voor jou! Een prachtig en interactief (!) overzicht van bijvoorbeeld jouw huwelijksdag, het zilveren huwelijksjubileum van je ouders, de sweet sixteen party van je dochter, de 50ste verjaardag van je partner of de eerste jaren van jullie kind. Of dat zakelijk evenement waar jouw medewerkers en gasten zo enthousiast over waren. Laat mij deze momenten voor je vastleggen in het MeMossa Magazine! Een prachtig en zeer persoonlijk Magazine waarmee jij en wie jij wilt dit eindeloos opnieuw beleeft. Wil je er meer over weten, dan maak ik graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

MeMossa – Wedding Magazine

Jullie trouwdag – een belangrijk moment in je leven waar je het liefst zo veel mogelijk dierbare, tastbare herinneringen aan overhoudt! Wist je dat het MeMossa Magazine de perfecte aanvulling is op bijvoorbeeld het fotoboek van de bruidsfotograaf? Herbeleef jullie trouwdag alsof het gisteren was, met jullie eigen online MeMossa Wedding Magazine waarin foto’s, tekst, filmpjes én geluid van de dag door mij worden samengebracht! Hoe leuk is het om die emotionele speech nog eens terug te lezen, of zelfs terug te zien en horen! En ontroerende of grappige quotes te lezen terwijl je naar de foto’s en filmpjes kijkt die jullie gasten zelf maakten. Of nog eens de dronebeelden te bekijken die tijdens de dag zijn gemaakt. Het MeMossa Wedding Magazine combineert jouw herinneringen op een unieke, tastbare én interactieve wijze. Je deelt jouw Magazine eenvoudig met familie en vrienden via een link die leidt naar een beveiligde, afgeschermde online omgeving. Bekijk het interactieve Styled Shoot Wedding Magazine van Bas & Agnes op YouTube

Voor meer informatie en inspiratie bezoek magazine.memossa.nl

MeMossa – Zakelijke Magazine

Het MeMossa Magazine is ook heel geschikt voor het vastleggen van zakelijke evenementen, zoals bedrijfsfeesten, een teambuildingsessie, het afscheid van een medewerker die met pensioen gaat of jubileum op het werk. En wat denk je van een digitale terugblik op een congres waarin foto’s, beeldmateriaal, quotes en teksten van de sprekers samenkomen. Ook voor deze toepassing zijn de mogelijkheden talrijk.

Maak ook kennis met mijn stijl van vormgeven – de geheel eigen wijze waarop ik beeld, tekst en geluid bij elkaar breng. Hoe ik dat doe, bespreek ik graag met je tijdens de intake. Zullen we snel een afspraak plannen?